Hyppää pääsisältöön
/ Tuotekategoriat / Elintarvikkeet ja ruokapalvelut / Ruokapalvelut
Ruokapalvelut
Elintarvikkeet ja ruokapalvelut

Ra­vit­se­mus­laa­dun seu­ran­ta ja ra­por­toin­ti

  • Perustaso

Ravitsemuslaadun seuranta ja raportointi

Ravitsemuslaadun seuranta ja raportointi tilaajan palvelusopimukseen määrittelemällä tavalla.

Todentaminen

Tarjoajan vakuutus ja malliruokalista ja -raportti.

Ehdotus sopimuksen seurannasta

Seuranta neljännesvuosittain.

Perustelut ja ohjeet

Aterioiden ravitsemuslaatua tulee seurata säännöllisesti. Palvelusopimukseen kirjataan tilaajan määrittelemä seurantamenetelmä, kuten ruokalistan ravintosisältölaskelma viikkotasolla tai vastaava tapa osoittaa aterioiden ja reseptiikan täyttävän ravitsemus- ja ruokasuositusten vaatimukset.

Kriteerin tiedot

Luotu
16.11.2023
ID
467
Vastuullisuustietoa
Ravitsemuslaatu
Julkaisija
Maa- ja metsätalousministeriö
Kieliversiot
FI
Versio
1

Vastuullisuustietoa

Kriteerin palaute