Kriteerit ja uudet työkalut vastuullisiin elintarvike- ja ruokapalveluhankintoihin -webinaari
Tervetuloa ottamaan haltuun uudistuneet työkalut ja hankintakriteerit vastuullisten ruokapalveluiden ja elintarvikehankintojen toteuttamiseen.
Motiva on kuluneen vuoden aikana julkaissut uusia hankintakriteereitä muun muassa luonnon monimuotoisuuden huomiointiin elintarvikehankinnoissa. Marraskuun aikana maa- ja metsätalousministeriö julkaisee myös hankintakriteerit vastuullisuuden huomiointiin ruokapalveluhankinnoissa.
Kaikki päivitetyt hankintojen vastuullisuuskriteerit ovat helposti haettavissa ja kopioitavissa tarjouspyyntöihin uudessa Motivan ja KEINO osaamiskeskuksen www.kriteeripankki.fi -palvelussa. Palvelussa on myös julkaistu ravitsemuslaadun vaatimukset hankintoihin.
Tiiviissä tietoiskumaisessa webinaarissamme kuulet esittelyt niin uusista kriteereistä kuin niiden käyttöä helpottavista työkaluista.
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanataihin 20.11.2023 mennessä alla olevan linkin kautta.
Ilmoittautuminen Kriteerit ja uudet työkalut vastuullisiin elintarvike- ja ruokapalveluhankintoihin -webinaari 21.11.2023
Lisätietoa ilmoittautumisesta:
Saara Ronkainen, koordinaattori
saara.ronkainen@motiva.fi
Ohjelma
13.00 Tervetuloa ja tilaisuuden avaus, johtava asiantuntija Elina Muurimäki, Motiva Oy
13.10 Opas ja uudet kriteerit vastuullisten ruokapalveluhankintojen toteutukseen, erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö
13.30 Näin Espoossa toteutetaan vastuullisia ruokapalveluhankintoja, ruokapalvelujohtaja Minna Ahola, Espoon kaupunki
13.50 Ravitsemus osana vastuullista ruokapalvelun tuottamista, asiakasvastaava Laura Rantalainen, Pohjois-Savon hyvinvointialue
14.10 Kommenttipuheenvuoro, asiantuntija Anna Kara, Sydänliitto
14.20 Näin käytät Kriteeripankkia vastuullisuuskriteereiden hakuun, asiantuntija Suvi salmela, Motiva Oy
14.30 Keskustelua ja neuvontatarpeiden tunnistamista
14.45 Tilaisuus päättyy